Roggebot Staete
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7

Centrum voor vernieuwing

Op Roggebotstaete komt een centrum voor vernieuwing: een plek waar gewerkt wordt aan innovatieve ontwikkelingen in duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen voor het milieu, maar ook voor financiële structuren, onderwijs, zorg en technologie. Het Centrum voor Vernieuwing wordt gevestigd in bezoekerscentrum Roggebothuys.

Ruimte voor organisaties, bedrijven en individuen
Het Centrum voor Vernieuwing is er voor iedereen die aan de slag wil met innovatie en duurzaamheid. Dit kunnen landelijke denktanks zijn, maar ook bedrijven die willen nadenken over de vraag: hoe kan ik mijn bedrijf(sonderdeel) op een rigoureus andere manier klaarmaken voor de toekomst? Ook individuen die hun eigen leven duurzaam willen veranderen, kunnen terecht op Roggebotstaete.

Hoe gaan we het doen?
Het Centrum voor Vernieuwing wordt opgericht in samenwerking met gerenommeerde namen in sectoren als zorg, verzekering en financiën. We gaan uit van organische groei. Er staat niet in één keer een compleet centrum, maar we werken van project naar project. Steeds met in het achterhoofd: werken aan innovatie in duurzaamheid.