Prikkel je zintuigen!

Op  Roggebotstaete is van alles te beleven.  Hier vind je inspiratie voor je bezoek!

De scheve Lindeboom

Op het landgoed staan heel veel mooie bomen, maar er kan er maar één de mooiste zijn. De scheve Linde op het pad naar de bijentuin is de allermooiste en meest betoverende boom van het landgoed. Maar ja, hij is wel scheef…Ben je benieuwd naar het verhaal van de scheve Linde?

Natuurlijke woelers

Je vindt op het landgoed verschillende varkens. Je hoeft niet lang te kijken om de verschillen te zien. De kleine bonte bentheimers hebben een mooie roze kleur met zwarte vlekken. Ons Mangalitsa varken, ookwel wolvarken genoemd, is net een groot schaap. Kom zelf maar kijken of je ze herkent.

De eetbare natuur

Landgoed Roggebotstaete is een proeftuin én een avontuur voor je zintuigen. Je vindt hier een moestuin, een voedselbos, een druivenkas, een bijentuin, een notenbos en een kruidentuin. Van al deze plekken ontvangen we zoveel lekkers, zo uit de natuur.

Op ontdekkingstocht

De paden op, de lanen in. Je kan hier uren verdwalen en jezelf weer terugvinden, gericht op zoek gaan naar dat ene beestje of bloemetje, of gewoon lekker op je rug in het gras gaan liggen en kijken naar de wolken. Wat je ook gaat doen, laat de boel even de boel en de tijd niet meer bestaan. Hier in de natuur staat al het andere even stil. Dus kom lekker zijn in de natuur.