Samenwerking

Samen kom je altijd verder. Gedurende de gehele ontwikkeling van het landgoed hebben we ons gesteund gevoeld door verschillende parters die op specifieke projecten het juiste duwtje in de rug gaven en door partijen die met structurele steun het totale plaatje mede mogelijk hebben gemaakt.  Zonder hen was het landgoed niet zo mooi geworden en zouden we niet in staat zijn om het landgoed zo mooi te houden.

 

We zijn nu ook aangekomen in een nieuwe fase. Een fase waarin we willen laten zien dat we op eigen benen kunnen staan door nauwe samenwerking met Yugen Forest. 

 

 

Yugen Forest

Met ingang van 2022 zijn we een nauwe samenwerking aangegaan met Yugen Forest. We delen de liefde voor de natuur en de wens om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten genieten. Yugen Forest zal het landgoed verder ontwikkelen tot een plek waar je kan verdwalen,  jezelf weer terug kan vinden, tot jezelf kan komen en weer vooruit kan.. Yugen Forest is zorgdrager van ons landgoed en beheerder van alle locaties die op Roggebotstaete te vinden zijn. 

Yugen forest is volop in ontwikkeling en werkt samen met circulaire bouwers, ecologische denkers en inheemse kenners om hier op Roggebotstaete, in harmonie met de natuur, een plek te bieden voor events, training, retreats, teamsessies en werken in de natuur. Benieuwd naar de ontwikkelingen? Ga naar yugenforest.nl.

De algemene ontwikkeling van het landgoed en verschillende projecten zijn mede mogelijk gemaakt door:

Europees landbouwfonds

Leader Flevoland

Provincie Flevoland

Gemeente Dronten

Green Organics

Triodos Foundation

Deltion College

Weever Groep